Nederlands Nederlands nl
Français Français fr English English en
  • HOME
  • DINNER AND DANCE
  • ABOUT
  • GALLERY
  • MENU
  • PRIVATE
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • CONTACT

MENU

Ontdek onze menu voor take-away of ter plaatse. Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

TAKE AWAY MENU
MENU

MENU

Our Menu

Apero

Copperhead • Spring “Ladies” • Monkey 47
18€
Hendrick’s•Sipsmith
19€
HealthyJuice
11€
Mai Tai 0%
11€
Copperhead Gin 0%
11€
Coupe Drappier, Carte d’Or, brut
17€
Coupe Drappier ""Rosé"
brut nature"
Ulrich Vermouth Bianco
9€
Ulrich Vermouth Rosso
9€
Negroni
gin,Campari,redVermouth
16€
BlackSamurai
darkrum,pinapplejuice,cherryliqueur
18€
Moscow Mule
wodka, gingerbeer, lemon
18€
Pornstar Martini
wodka, Passoa, passion fruit, lemon
18€
Gin Fizz
gin, lemon
18€

Sharing Food

Pata Negra Iberico
Bellota, 48 maanden gerijpt
35€
Degustatie van kaviaar
Royal Belgium Platinum (30 gr.)
75€
Nems from Vietnam
with a lot of love
16€
Croque monsieur
Parmaham, taleggio, rucola, tartufata
20€
Tempura van Nabashi
met tartaar
20€
Kroketjes van Bellota
met Iberico duivels sausje
20€
Bouchot mosselen
« Mont-Saint-Michel »: kokos, limoen, koriander, 20 gekonfijte tomaat, shiitake
20€

Voorgerechten

6 diepe oesters
« Gillardeau »
35€
6 Zeeuwse platte oesters
35€
Huisgemaakte Schotse zalm
met onze grootste zorgen bereid
24€
Huisgemaakte ganzenleverterrine
chutney van mango
30€
Carpaccio « Wagyu »
schaafsel van verse zwarte herfsttruffel
35€
Duo kaaskroketjes
Oud Brugge kaas
20€
Duo garnaalkroketjes
gefrituurde peterselie
25€
Gebakken Sint-Jacob
uit Dieppe, witloof, bieslookboter
24€
1/2 Gegrilde kreeft
lookboter en gekonfijte tomaat
25€
Gebakken eendenlever
gekarameliseerde Jonagold, jus van Xérès
30€
Tatjespap
gepocheerd hoeve-eitje, Secreto N°7, verse zwarte herfsttruffel
35€
Pomme Moscovite, Kaviaar
Royal Belgium Platinum (30gr)
75€

Vlees

Steak Tartaar « Klassiek »
28€
Steak tartaar Italienne
« truffel, stracciatella »
35€
Le tigre qui pleure
38€
Décadence : Stoofvlees van Wagyu-rund
bereid met Optimo Bruno Grimbergen
45€

Runderhaas

GB - SCT : « Galloway »
38€
AUS : « Black Angus »
180 dagen graangevoederd
68€
Chateaubriand Blanc-Bleu
Vanaf 2 pers.
48€

Rib Eye

ARG : Black Angus « Premier »
grasgevoederd
40€
USA : « Prime » Hilton Angus
100 d. graangevoederd
65€
AUS:CrossF2,Wagyu/BlackAngus
300d.graangevoederd
65€
JPN : Wagyu « Ito »
Sankyo A5 (200gr)
120€

Filet Mignon

AUS : « Jack’s Creek » Wagyu, F4 Full blood
BMS9++, Kobe, “Lady’s Steak”
60€

Picanha

AUS:Wagyu,2GR,BMS9++,F4 Full blood
400d.graangevoederd
90€

Tussenribstuk / Côte à l'os, grasgevoerd (vanaf 2 pers.)

SCO : Galloway
8 weken gerijpt
45€
DEN : Sashi « Diamond cut »
8 weken gerijpt
70€
ES : « Rubia Gallega » Caprichio
8 weken gerijpt
80€

Tussenribstuk / Côte à l'os, graangevoerd (vanaf 2 pers.)

USA : « Prime » Hilton Angus
100 d.
55€
AUS : « Wagyu Ultimus X » F4 Full blood, BMS9++
240dagen
100€

Tomahawk Graangevoerd, Voor 3 à 5 pers.

AUS : Wagyu, 2 GR, BMS9++, F4 Full blood
400 d. graangevoederd (1,4-2,0 kg), truffelfrietjes en kreeftenbearnaise

Rubia Ternera

Kalf van Rubia Gallega
45€

Wild

Fazant
Faisan Fine Champagne of/ou Brabançonne per 2 pers.
35€
Hertenkalf
Grand Veneur, Truffelrisotto
38€
Hazenrug
Harlekijn
40€

Pasta

Pasta met verse zwarte herfsttruffel
50€
Pasta beste van kreeft
65€

Vis

Lijngevangen zeebaars in zoutkorst « Vièrge »
puree Robouchon per 2 pers
45€
Zeetong / Sole (450 gr.)
« Meunière »
Dagprijs
Paling in het groen
38€
1/1 Gegrilde kreeft
lookboter en gekonfijte tomaat
50€

Sides

Mayonaise
2€
Truffelmayonaise
15€
Memlingsaus
3.5€
Pepersaus
archiduc, béarnaise, choron, blackwell
3.5€
Kreeftenbéarnaise
12€
Kropsla
5€
Tomatensla
5€
Witloof-veldsla
8€
Warme groene boontjes
8€
Spinazie met room
8€
Gebraiseerd witloof
8€

TAKE -AWAY MENU

Afhaal van woensdag tem zondag.

Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.

Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90 


Our Menu

Fingerfood

Pata Negra Bellota

per 100 gr.

€ 25.00
Onze allomgekende homemade loempia's

per 10 stuks

€ 12.00
Bitterballetjes van wagyu, joppie saus

per 6stuks

€ 15.00

Voorgerechten

Kaaskroket (per stuk)
€ 2.50
Garnaalkroket (per stuk)
€ 4.00
Huisgerookte Schotse zalm

per 100 gr.

€ 14.00
Holle oesters Gillardeau °°°

per stuk 

€ 4.00

Vleesgerechten

Stoofvlees van Wagyu

bereid met Bruno Optima

Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje 

€ 40.00
Balletjes in tomatensaus

6st.

€ 12.00

OPENINGSUREN

Ma - Di
Gesloten
Wo - Do
12:00 - 14:30 18:00 - 22:00
Vr - Za
12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 14:30 18:00 - 22:00

info@restoclash.be

+32 (0)2 569 05 90


Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem

BTW BE-0518 848 149

All Rights Reserved | CLASH                          Privacy Policy 

 © 2025

Developed by Domani Brussels

  • HOME
  • DINNER AND DANCE
  • ABOUT
  • GALLERY
  • MENU
  • PRIVATE
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • CONTACT
Share by: