Nederlands Nederlands nl
Français Français fr English English en
  • HOME
  • DINNER AND DANCE
  • ABOUT
  • GALLERY
  • MENU
  • PRIVATE
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • CONTACT

MENU

Ontdek onze menu voor take-away of ter plaatse. Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

TAKE AWAY MENU
MENU

MENU

Our Menu

Sharing Food

Buratta
verschillende geconfijte tomaatjes, jonge basilicum
20€
Pata Negra Iberico
Bellota, 48 maanden gerijpt
35€
Degustatie van kaviaar
Royal Belgium Platinum (30 gr.)
75€
Nems from Vietnam
with a lot of love
16€
Blini met huisgerookte zalm
met zure room
20€
Tempura van Nabashi
met tartaar
20€
Gelakte Brasvasribbetjes
smokey hot cocktail
20€

Voorgerechten

volle grond ASPERGES
Op Vlaamse Wijze
23€
volle grond ASPERGES
Gerookte zalm, bieslook mousseline
23€
volle grond ASPERGES
Secreto N°7, beurre blanc, Verse zwarte truffel
30€
Babykreeft 350gr
Belle-Vue
30€
Babykreeft 350gr
Gegrild
30€
Babykreeft 350gr
In zoutkorst, jus van limoen en salie
35€
6 diepe oesters
« Gillardeau »°°°°
35€
Carpaccio « Wagyu »
à la Parisiénne
23€
Carpaccio « Wagyu »
schaafsel van verse zwarte truffel
35€
Huisgemaakte Schotse zalm
met onze grootste zorgen bereid
24€
Blauwvintonijn « Toro »
yuzu, passie, Jalapeño en gegrilde look
25€
Tatjespap
handgepelde Zeebrugse garnalen, gepocheerd hoeve-eitje
35€
Duo kaaskroketjes
Oud Brugge kaas
20€
Duo garnaalkroketjes
gefrituurde peterselie
25€
King Krab Alaska “Merus”
chili boter
40€
Pomme Moscovite, Kaviaar
Royal Belgium Platinum (30gr)
75€

Kalfstong
met puree Robuchon
38€
Fijn versneden Bressekip
fine champagne, witloofsalade
40€

Vlees

Steak Tartaar « Klassiek »
28€
Steak tartaar Italienne
« truffel, stracciatella »
35€
Steak tartaar
verse truffel
45€
Beef Panang
« Thai »
34€
Décadence : Stoofvlees van Wagyu-rund
bereid met Optimo Bruno Grimbergen
45€

Runderhaas

POL : « Black Pearl »
40€
AUS : « Black Angus »
+180 dagen graangevoederd
68€
Chateaubriand Blanc-Bleu
Vanaf 2 pers.
48€

Rib Eye

ARG : Black Angus « Prime »
grasgevoederd
40€
USA : « Prime » Hilton Angus
+120 d. graangevoederd
70€

Contre Filet

JPN : Wagyu « Ito »
Sankyo A5 (250gr)
90€

Filet Mignon

AUS : « Jack’s Creek » Wagyu, F4 Full blood
BMS9++, Kobe, “Lady’s Steak”, +400 d. graangevoederd
60€

Picanha

AUS : Wagyu, 2 GR, BMS9++, F4 Full blood
+400 d. graangevoederd
90€

Tussenribstuk, grasgevoerd (vanaf 2 pers.)

DEN : Sashi « Diamond cut »
8 weken gerijpt
70€
IT : Carima
8 weken gerijpt
80€
ES : « Rubia Gallega » Caprichio
8 weken gerijpt
85€

Tussenribstuk, graangevoerd (vanaf 2 pers.)

USA : « Prime » Hilton Angus
100 d.
55€

Tomahawk, Graangevoerd, Voor 3 à 5 pers.

AUS : Wagyu, 2 GR, BMS9++, F4 Full blood
400 d. graangevoederd (1,4-2,0 kg), truffelfrietjes en kreeftenbearnaise
25/100gram

volle grond ASPERGES

Op Vlaamse Wijze
35€
Gerookte zalm, bieslook mousseline
35€
Secreto N°7, beurre blanc, Verse zwarte truffel
50€

Pasta

Pasta Sicilienne
met babykreeft
40€
Pasta met verse zwarte truffel
50€

Vis

Lijngevangen zeebaars in zoutkorst « Vièrge »
puree Robouchon per 2 pers
45€
Zeetong / Sole (450 gr.)
« Meunière »
Dagprijs
Paling in het groen
38€

Sides

Mayonaise
2€
Truffelmayonaise
15€
Chimichurri
3.5€
Memlingsaus
3.5€
Pepersaus
archiduc, béarnaise, choron, blackwell
3.5€
Kreeftenbéarnaise
12€
Kropsla
5€
Tomatensla
5€
Witloof-veldsla
8€
Warme groene boontjes
8€
Gebraiseerde jonge wortel met tijm
8€
Gewokte paksoi
8€

Desserten

Nougat glacé
met frambozencoulis
12€
Dame Blanche
met huisgemaakt vanille-ijs “Chocolade Van Dender”
14€
Chocolade Moelleux
“Chocolade Van Dender”
14€
Vacherin glacé
(Chocolade of Rood fruit)
14€
Ode aan de Brusselse wafel
met Slagroom
9€
Ode aan de Brusselse wafel
met rood fruit
12€
Ode aan de Brusselse wafel
met Mikado, huisgemaakt vanille-ijs & warme chocoladesaus
12€

TAKE -AWAY MENU

Afhaal van woensdag tem zondag.

Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.

Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90 


Our Menu

Fingerfood

Pata Negra Bellota

per 100 gr.

€ 25.00
Onze allomgekende homemade loempia's

per 10 stuks

€ 12.00
Bitterballetjes van wagyu, joppie saus

per 6stuks

€ 15.00

Voorgerechten

Kaaskroket (per stuk)
€ 2.50
Garnaalkroket (per stuk)
€ 4.00
Huisgerookte Schotse zalm

per 100 gr.

€ 14.00
Holle oesters Gillardeau °°°

per stuk 

€ 4.00

Vleesgerechten

Stoofvlees van Wagyu

bereid met Bruno Optima

Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje 

€ 40.00
Balletjes in tomatensaus

6st.

€ 12.00

OPENINGSUREN

Ma - Di
Gesloten
Wo - Do
12:00 - 14:30 18:00 - 22:00
Vr - Za
12:00 - 14:30 18:00 - 23:00
Zondag
12:00 - 14:30 18:00 - 22:00

info@restoclash.be

+32 (0)2 569 05 90


Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem

BTW BE-0518 848 149

All Rights Reserved | CLASH                          Privacy Policy 

 © 2025

Developed by Domani Brussels

  • HOME
  • DINNER AND DANCE
  • ABOUT
  • GALLERY
  • MENU
  • PRIVATE
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • CONTACT
Share by: