MENU
Ontdek onze menu voor take-away of ter plaatse. Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!
MENU
Our Menu
Sharing Food
taraar
Parmaham, taleggio, rucola, tartufata
Voorgerechten
Grondwitloof, bieslookboter
gekonfijte appel, jus van Xérès
Handgepelde Zeebrugse garnalen, gepocheerd hoeve-eitje
Merus cut, Maltaise boter
Kaviaar Royal Belgium Platinum (30gr)
Vlees
Runderhaas
Rib Eye
Contre Filet
Picanha
Tussenribstuk, grasgevoerd (vanaf 2 pers.)
Tussenribstuk, graangevoederd
TOMAHAWK GRAANGEVOEDERD
+400 d. graangevoederd (1,4-2,0 kg),
truffelfrietjes en kreeftenbearnaise
Pasta
Vis
«Mi-cuit», gewokte groenten, yakitori
Gevogelte / Wild
Fine Champagne, witloofsalade, appelmoes
Grand Veneur
Sides
Desserten
TAKE -AWAY MENU
Afhaal van woensdag tem zondag.
Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.
Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90
Our Menu
Fingerfood
per 100 gr.
per 10 stuks
per 6stuks
Voorgerechten
per 100 gr.
per stuk
Vleesgerechten
bereid met Bruno Optima
Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje
6st.

