MENU
Ontdek onze menu voor take-away of ter plaatse. Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!
MENU
Our Menu
Sharing Food
joppie saus
taraar
Voorgerechten
Chutney van mango
Grondwitloof, bieslookboter
gekonfijte appel, jus van Xérès
Gepocheerd hoeve-eitje, Secreto N°7, verse zwarte herfsttruffel
Cluster cut, Yuzu boter, gegrilde look
Kaviaar Royal Belgium Platinum (30gr)
Vlees
Dijonaise
Runderhaas
Rib Eye
Contre Filet
Picanha
Tussenribstuk, grasgevoerd (vanaf 2 pers.)
Tussenribstuk, graangevoederd
TOMAHAWK GRAANGEVOEDERD
+400 d. graangevoederd (1,4-2,0 kg),
truffelfrietjes en kreeftenbearnaise
Pasta
Vis
Cluster cut, Yuzu boter, gegrilde look
Wild
Fine Champagne of Brabaçonne, per 2pers.
Grand Veneur
Harlekijn
Sides
Desserten
TAKE -AWAY MENU
Afhaal van woensdag tem zondag.
Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.
Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90
Our Menu
Fingerfood
per 100 gr.
per 10 stuks
per 6stuks
Voorgerechten
per 100 gr.
per stuk
Vleesgerechten
bereid met Bruno Optima
Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje
6st.

