MENU
Ontdek onze menu voor take-away of ter plaatse. Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!
MENU
Our Menu
Sharing Food
Buratta
groene tomaat, dille, munt, olijfolie
18€
Pata Negra Iberico
Bellota, 48 maanden gerijpt
35€
Vitello Tonato
18€
Degustatie van kaviaar
Royal Belgium Platinum (30 gr.)
75€
Nems from Vietnam
with a lot of love
16€
Blini met huisgerookte zalm
met zure room
20€
Mini Fish & Chips
20€
Gelakte Brasvasribbetjes
smokey hot cocktail
20€
Zeeuwse Mosselen (Goudmerk)
Natuur
35€
Witte wijn
38€
Room en Look
38€
Thai Way
38€
Voorgerechten
6 diepe oesters
« Gillardeau »°°°°
35€
Heel fijn gesneden Parmaham, Pallavicina 24 maand, meloen
23€
Carpaccio « Wagyu »
schaafsel van verse zwarte truffel
35€
Huisgemaakte Schotse zalm
met onze grootste zorgen bereid
24€
Crudo van Blauwvintonijn « Toro »
yuzu, passie, Jalapeño en gegrilde look
25€
Duo kaaskroketjes
Oud Brugge kaas
20€
Duo garnaalkroketjes
gefrituurde peterselie
25€
Geroosterde groene asperges, framboos, reggiano, burrata, pistache, gamba
24€
Gegrilde halve kreeft, geconfijte tomaatjes, daslookboter
30€
Tartaar Balfegò tonijn
kaviaar Royal Belgium Platinum (30gr)
75€
Beste van eend
« Canette », perzik, Xéres, stro-aardappelen
35€
Fijn versneden Bressekip
fine champagne, witloofsalade
40€
Vlees
Steak Tartaar « Klassiek »
28€
Steak tartaar Italienne
« truffel, stracciatella »
35€
Steak tartaar
verse truffel
45€
Décadence : Stoofvlees van Wagyu-rund
bereid met Optimo Bruno Grimbergen
45€
Tagliata di manzo
Carima, tussenribstuk, 8 weken gerijpt / côte à l’os, 8 semaines maturée
40€
Runderhaas
POL : « Black Pearl »
40€
AUS : « Black Angus »
+180 dagen graangevoederd
68€
Chateaubriand Blanc-Bleu
Vanaf 2 pers.
48€
Rib Eye
ARG : Black Angus « Prime »
grasgevoederd
40€
USA : « Prime » Hilton Angus
+120 d. graangevoederd
65€
Contre Filet
JPN : Wagyu « Ito »
Sankyo A5 (250gr)
90€
Picanha
AUS : Wagyu, 2 GR, BMS9++, F4 Full blood
+400 d. graangevoederd
90€
Tussenribstuk, grasgevoerd (vanaf 2 pers.)
POL : « Black Pearl
8 weken gerijpt
55€
IT : Carima
8 weken gerijpt
65€
ES : « Rubia Gallega » Roxa D’Ouro
8 weken gerijpt
75€
Tussenribstuk, graangevoerd (vanaf 2 pers.)
USA : « Prime » Hilton Angus
120 d.
55€
Tomahawk, Graangevoerd, Voor 3 à 5 pers.
AUS : Wagyu, 2 GR, BMS9++, F4 Full blood
400 d. graangevoederd (1,4-2,0 kg), truffelfrietjes en kreeftenbearnaise
25/100gram
Pasta
Pasta beste van kreeft
65€
Pasta met verse zwarte truffel
50€
Vis
Lijngevangen zeebaars in zoutkorst « Vièrge »
puree Robouchon per 2 pers
45€
Zeetong / Sole (450 gr.)
« Meunière »
Dagprijs
Paling in het groen
38€
Blauwvintonijn
Gegrild
38€
1/1 Gegrilde kreeft, geconfijte tomaatjes, daslookboter
60€
Sides
Mayonaise
2€
Truffelmayonaise
15€
Chimichurri
3.5€
Memlingsaus
3.5€
Pepersaus
archiduc, béarnaise, choron, blackwell
3.5€
Kreeftenbéarnaise
12€
Kropsla
5€
Tomatensla
5€
Witloof-veldsla
8€
Warme groene boontjes
8€
Gebraiseerde jonge wortel met tijm
8€
Puree Robuchon « Pata Negra Bellota
8€
Desserten
Nougat glacé
met frambozencoulis
12€
Dame Blanche
met huisgemaakt vanille-ijs “Chocolade Van Dender”
14€
Chocolade Moelleux
“Chocolade Van Dender”
14€
Vacherin glacé
(Chocolade of Rood fruit)
14€
Ode aan de Brusselse wafel
met Slagroom
9€
Ode aan de Brusselse wafel
met rood fruit
12€
Ode aan de Brusselse wafel
met Mikado, huisgemaakt vanille-ijs & warme chocoladesaus
12€
TAKE -AWAY MENU
Afhaal van woensdag tem zondag.
Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.
Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90
Our Menu
Fingerfood
Pata Negra Bellota
per 100 gr.
€ 25.00
Onze allomgekende homemade loempia's
per 10 stuks
€ 12.00
Bitterballetjes van wagyu, joppie saus
per 6stuks
€ 15.00
Voorgerechten
Kaaskroket (per stuk)
€ 2.50
Garnaalkroket (per stuk)
€ 4.00
Huisgerookte Schotse zalm
per 100 gr.
€ 14.00
Holle oesters Gillardeau °°°
per stuk
€ 4.00
Vleesgerechten
Stoofvlees van Wagyu
bereid met Bruno Optima
Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje
€ 40.00
Balletjes in tomatensaus
6st.
€ 12.00